Odporúčame!
Thermo Shape 2.0 180 tabliet
14.90€ 8.90€
Ušetríte až 40%
Počet hodnotení: 1
Testosterol 250 30 tabliet
9.90€ 5.90€
Ušetríte až 40%
Biosterol 36 tabliet
9.90€ 5.90€
Ušetríte až 40%
Impact Whey Protein 2500 g
45.90€ 27.90€
Ušetríte až 39%
Citrulline Malate 250 g

Citrulline Malate 250 g

Výrobca: GymBeam
Kód produktu: gcm2
Dostupnosť: dostupný
Cena: 12.90€ 9.95€
Ušetríte až 23%
Množstvo:  

Citrulline Malate prirodzene zvyšuje hladinu arginínu a ornitínu a teda aj syntézu NO, vďaka čomu veľmi rýchlo prekrví sval, zvýši úroveň sily a zlepší vytrvalosť.

Výhody:

  1. Zvyšuje syntézu oxidu dusnatého
  2. Predlžuje účinnosť arginínu
  3. Zvyšuje hladinu ATP
  4. Zlepšuje vytrvalosť a výkon
  5. Zmierňuje únavu
  6. Zlepšuje prísun energie do svalov
  7. Prekrvuje svaly a tkanivá
  8. Zlepšuje hojenie
  9. Zvyšuje sexuálny výkon

Dávkovanie

Zmiešajte 2-3 g s 250-350 ml vody a poriadne pretrepte. Užívajte 2x denne.

Tabuľka nutričných hodnôt

Výživové hodnoty: v 100 g
L-citrulín malát 100 g

Zloženie

100 % L-citrulín malát.

Upozornenie

Nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

 

Napísať recenziu

Vaše meno:


Vaša recenzia:

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



Najpredávanejšie
Impact Whey Protein 2500 g
45.90€ 27.90€
Ušetríte až 39%
100 Whey Protein Professional 2350 g
59.90€ 38.90€
Ušetríte až 35%
Počet hodnotení: 3
Thermo Shape 2.0 180 tabliet
14.90€ 8.90€
Ušetríte až 40%
Počet hodnotení: 1
LIPO 6 BLACK 120 tabliet
39.90€ 23.90€
Ušetríte až 40%
WPC 80 1000 g
19.90€ 10.90€
Ušetríte až 45%
Počet hodnotení: 3
Mutant Mass 6800 g
59.90€ 43.90€
Ušetríte až 27%
Unisport 1000 ml
18.90€ 9.90€
Ušetríte až 48%
Giant Mega Mass 4000 7000 g
76.90€ 57.90€
Ušetríte až 25%
Fit Life, s.r.o. - Športová výživa pre náročných © 2014-2018